Laat je activeren door ActieVero

 

 Wie ben ik?

Ik ben Veronique Lutz, 36 jaar en moeder van 2 meiden. Ik heb ervaring in het Speciaal Onderwijs (SO), Speciaal Basisonderwijs (SBO) en op dit moment werk ik in het regulier onderwijs.

Wat ik mooi vond aan werken in het SBO is, dat ik met de leerlingen aan ieders leerdoelen heb gewerkt. Samen (haalbare) doelen stellen en daar naar toe werken. Met als resultaat dat de leerlingen het doel behaalden en daar zo ontzettend gelukkig van werden! Deze leerlingen hadden iets extra’s nodig en ik werd er erg blij van dat ik ze dat kon geven.

Met de jaren kwam ik er steeds minder aan toe om de tijd te nemen voor het stellen van deze doelen en daaraan te werken. Ik merkte dat ik daar zelf minder blij van werd en dacht dat wisselen van werkplek de oplossing zou zijn, maar het gevoel bleef aanhouden. Daarom heb ik in 2018 de knoop doorgehakt, ik ga voor mijzelf beginnen. In oktober 2018 is ActieVero geboren!

De naam ActieVero is ontstaan door in Actie komen of Activeren met Veronique. In het dagelijks leven wordt ik vaak Vero genoemd en zo ontstond ActieVero. Mijn doel is dat de kinderen die bij mij zijn geweest meer zelfvertrouwen hebben op welke manier dan ook. ‘Ik kan het niet’ wordt ‘Ik moet het nog leren’. Ik daag het kind uit om net dat stapje verder te gaan met leuke werkvormen waardoor het kind ervaart dat het toch lukt. Vanuit mijn ervaring in het S(B)O kan ik makkelijk op didactisch en sociaal emotioneel gebied schakelen. De kennis die ik heb als Rots en Water trainer, kan ik hierbij goed gebruiken. Ook biedt ik de Rots en Water training aan. Mijn werkwijze is bij elk kind anders omdat ieder kind anders is.

 

Wil je meer informatie?

Ga dan naar de contactpagina of stuur een mail naar info@actievero.nl en laat je activeren door ActieVero!